Disclaimer

We besteden veel zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde content op de website. Ondanks de zorg en aandacht die eraan besteedt wordt, kunnen we niet helemaal niet instaan voor mogelijke onjuistheden of onvolledigheden gepubliceerd op de website. Aan de gepubliceerde informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleent of aanspraak worden gemaakt. Bertho Smit Taalbedrijf aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die verband heeft met het gebruik van de site en/of de (on)bereikbaarheid van de site.

Meningen geuit in artikelen op onze blog, zijn die van de auteur(s) en niet die van de webmaster, de internetprovider of Bertho Smit Taalbedrijf. Op deze website wordt regelmatig verwezen naar andere websites. We zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk te stellen voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop deze websites omgaan met je (persoons-) gegevens. Lees hiervoor de privacy policy, de disclaimer en algemene voorwaarden van de site die je bezoekt.

De informatie op de website van Bertho Smit Taalbedrijf wordt regelmatig aangevuld en/of veranderd. Het Taalbedrijf behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren

English translation coming shortly.